Actueel

Vandaag (13-07-'16) is Joomla! 3.6 uitgekomen. Dit is geen veiligheidsupdate. Binnenkort zullen wij de websites met een veiligheidsabonnement gaan updaten. Heb je geen veiligheidsabonnement, zorg dan zelf dat je jouw website update naar deze laatste versie.

Er worden nep incasso's verstuurd door het bedrijf Syncasso. Het gaat om een openstaand bedrag dat betrekking heeft op een domeinnaam die voor jou geregistreerd is. 

Je kan deze factuur het beste negeren. Het bedrag dat op de factuur staat ben je niet verschuldigd. Het bedrijf is al bekend bij de Fraudehelpdesk

Op 11-09-2015 is de veiliheidsupdate Joomla 3.4.5 vrijgegeven. Dit is een veiligheidsrelease voor de Joomla 3.x serie dat een kritiek veiligheidsprobleem in Joomla oplost. We raden je sterk aan om direct je sites te updaten. Er zijn sinds Joomla 3.4.4 geen andere aanpassingen gedaan in deze versie naast het oplossen van de veiligheidsproblemen.

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator