Workshop Bullet Journal

Heb je behoefte aan meer structuur, overzicht  en meer organisatie? Misschien heb je al diverse (digitale) tools geprobeerd, maar niets werkte echt lekker. Dan is de workshop  Bullet Journal iets voor jou!

Zowel privé als zakelijk helpt een Bullet Journal je om grip te krijgen op alles wat op je af komt.

Het Bullet Journal is een manier om het verleden vast te leggen, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. En dat alles met behulp van een simpel notitieboekje en een pen. Het Bullet Journal is heel eenvoudig en past zich aan aan wat jij nodig hebt. Het is super flexibel en daardoor heel krachtig.

Het systeem van het Bullet Journal is bedacht door Ryder Carrol, een product designer uit New York. Door zijn ADHD had hij moeite een systeem te vinden die hem de hielp zijn zaakjes op orde te houden én dat flexibel genoeg was om zijn manier van denken aan te kunnen. Dit werd het Bullet Journal.

Wat gaan we doen tijdens de workshop Bullet Journal?

In deze workshop leer je de basis van het Bullet Journal. Uit welke onderdelen het bestaat, hoe die onderdelen samenwerken en jou helpen georganiseerd te blijven.

We zetten samen een Bullet Journal op, zodat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kan.

Wat heb je nodig

  • Een notitieboekje
  • Een pen

Ieder notitieboekje is goed. Zelf ben ik erg enthousiast over de Leuchtturm1917 dotted. Een A4 notitieboek met harde kaft, 250 genummerde pagina's en 2 bladwijzers.

Als je wil kan je bij het aanmelden meteen een Bullet Journal notitieboek bestellen. Hij ligt dan klaar voor je tijdens de workshop. Geef bij de opmerkingen even aan welke kleur je graag wilt (en eventueel ook een alternatieve kleur voor het geval je eerste keus uitverkocht is).

Bekijk de kleuren

Kosten

Deelname aan de workshop kost € 12,50,- p.p. inclusief 21% BTW. Dit is inclusief koffie en thee.

Optioneel een Leuchtturm1917 dotted notebook voor € 16,50 inclusief 21% BTW. 

Waar & wanneer

Datum:  wo 31 januari 2018 van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur - VOL

Datum: wo 28 februari 2018 van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur

Locatie: Communicatiehuis de Liemers, Visserlaan 9, 6921 WZ Duiven

Aanmelden voor de workshop Bullet Journal

Aanmelden kan via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan of je al dan niet een Leuchtturm1917 notitieboekje wilt en zo ja welke kleur. Je ontvangt van mij een factuur voor de kosten.

Aanmelden workshop Bullet Journal

Aanmelding voor 28 februari 2018
Invalid Input
Wat is je naam?
Invalid Input
Wat is je adres (straatnaam en huisnummer)
Wat is je postcode
Wat is de woon- of vestigingsplaats
Naar welk e-mailadres kunnen we de bevestiging sturen?
Invalid Input
Invalid Input

 

Workshop Bullet Journal op 28 februari

bullet journal

Heb je behoefte aan meer structuur en overzicht in je werk en/of privéleven? Misschien heb je al diverse (digitale) tools geprobeerd, maar niets werkte echt lekker. Dan is de workshop Bullet Journal iets voor jou!

Meer informatie