Nieuwsbrieven

Wij werken veel met MailChimp. Dit is een heel goed, laagdrempelig en in veel gevallen gratis e-mailprogramma waarmee je online (of via een app op je smartphone of tablet) nieuwsbrieven op kan maken of kan verzenden. Hoewel MailChimp niet heel ingewikkeld is, is soms een beetje ondersteuning of gewoon werk uit handen nemen gewenst.

Omdat wij veel ervaring hebben met MailChimp kunnen wij je tijd en daarmee kosten besparen. 

Inrichten account

Wij maken het account voor je aan en stellen alles goed voor je in. Als je wil kunnen wij meerdere mensen toegang geven zodat je samen aan de nieuwsbrieven kan werken.

Aanmaken verzendlijst

Voor je een nieuwsbrief kan verzenden moet je een lijst hebben met adressen. Wij richten de lijst goed in, zodat je de juiste informatie verzameld van je abonnees. Als je al een adressenbestand hebt opgebouwd kunnen wij die ook voor je importeren.

Een goede nieuwsbrief valt of staat met de presentatie.

Wij maken een (of meer) templates die aansluiten bij je bedrijf en die je steeds opnieuw kan gebruiken. Zo is de nieuwsbrief herkenbaar. 

Binnen de template zijn gebieden waar je zelf je teksten, afbeeldingen, filmpjes en andere content kan plaatsen. Ook is het mogelijk de nieuwsbrief te personaliseren.

 

Eenmalige verzending

Wij kunnen een éénmalige mailing verzorgen. Wij zorgen dan voor de opmaakt. Eventueel het aanpassen van de template voor het optimaal over brengen van de boodschap. Ook vullen we de nieuwsbrief en zorgen dat deze naar de juiste lijst, of segement van de lijst wordt verzonden.

Periodieke verzending

Wil je dat wij het periodiek verzenden van nieuwsbrieven verzorgen dan is dat ook mogelijk. In overleg vullen wij de website zelf met nieuwsberichten of blogberichten van je site of lever je de content voor de nieuwsbrief aan.

Wij geven een seintje als het tijd is voor nieuwe content. Vervolgens maken we de nieuwsbrief op en sturen een test. Is alles goed dan plannen we de verzending voor de gewenste dag en tijd.

Als je dat wil kunnen we na de verzending ook een raportje sturen over hoe de nieuwsbrief het 'heeft gedaan'. 

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator