Onderhoud

Zelf beheren met CMS

Wil je je eigen website kunnen onderhouden en niet afhankelijk zijn van anderen? Walraven WebWerk kan je website voorzien van een Content Management Systeem. Dit is een programma waar mee je online, heel makkelijk je eigen website kunt beheren.

Voordelen van een CMS zijn onder andere:

  • Makkelijk zelf kleine (of grotere) wijzigingen op je website doorvoeren
  • Lekker snel, omdat je het zelf doet en je hoeft niet op je webdesigner te wachten
  • Dynamische website doordat het systeem makkelijk uit te breiden is met talloze functies

Graag informeer ik je over de mogelijkheden die een CMS voor jouw bedrijf kan bieden. Ben je overtuigd en wil je dat ik je website omzet naar een CMS? Dan krijg je ook een persoonlijke training om te leren werken met het nieuwe systeem.

Uitbesteden van het onderhoud

Wil je alles of een deel van het onderhoud liever uitbesteden, dan kan dat ook. Ik kan zowel het technische onderhoud als het inhoudelijke onderhoud van je overnemen.

Technisch onderhoud

Onder technisch onderhoud versta ik alles wat met het functioneren van de website te maken heeft, de code enzo. Door het technisch onderhoud uit te besteden zorg ik er voor dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren. Voor een website met een CMS komt hier ook bij het updaten naar de nieuwste versies bij. Het uitbreiden van functionaliteit en het maken van een backups hoort bij het technisch onderhoud.

Inhoudelijk onderhoud

Met inhoudelijk onderhoud bedoel ik het er voor zorgen dat de inhoud van de site actueel is. Dat is dus plaatsen van nieuwe teksten en artikelen, het wijzigen van adres gegevens bij een verhuizing, nieuwe projecten plaatsen etc. Hiervoor kunnen we vaste uren per week, maand, kwartaal, half jaar of jaar afspreken, maar we kunnen de uren ook per wijziging bepalen.

 

Heb je zelf te weinig tijd om je website bij het houden, of vind het het veel gedoe, dan springen wij graag bij.

Met een onderhoudsabonnement hoef jij alleen de wijzigingen door te mailen en wij doen de rest. Dat kan iets simpels zijn als een tesktwijziging of het toevoegen van een nieuwsbericht of project tot iets groots, als het in stalleren van een nieuwe functionaliteit. 

Het hacken van websites kwam tot voor kort eigenlijk alleen voor bij grotere bedrijven. Op dit moment is er een tendens, dat hackers ook inbreken op de sites van mkb bedrijven.

Steeds vaker worden sites gehackt. Dit merk je zelf niet of nauwelijks. Achter de schermen worden met jouw domeinnaam spam of phishing mail verzonden of wordt je domein gebruikt om Ddos aanvallen te versturen.  Dit beïnvloed jouw online reputatie.

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator