Veiligheidsabonnement

Veiligheidsabonnement

Het hacken van websites kwam tot voor kort eigenlijk alleen voor bij grotere bedrijven. Op dit moment is er een tendens, dat hackers ook inbreken op de sites van mkb bedrijven.

Steeds vaker worden sites gehackt. Dit merk je zelf niet of nauwelijks. Achter de schermen worden met jouw domeinnaam spam of phishing mail verzonden of wordt je domein gebruikt om Ddos aanvallen te versturen.  Dit beïnvloed jouw online reputatie.

De kans is groot dat je op een spamlijst komt te staan. Daardoor worden de mails die je verstuurd geblokkeerd en komen dus niet aan. Hoe snel je van zo'n spamlijst af komt is onder andere afhankelijk van je online reputatie. Ook kunnen hackers je website plat leggen. We zien steeds vaker dat er dan geld gevraagd wordt door de hacker om de site weer online te krijgen.

Voorkom dat dit gebeurd!

Met ons veiligheidsabonnement voorkom je het risico op haken zo veel mogelijk. Mocht zich toch een hackprobleem voordoen dan zijn aan het oplossgen daarvan geen kosten verbonden.  

Ons veiligheidsabonnement zorgt voor:

  • Monitoren van de website op problemen waardoor we snel in kunnen grijpen.
  • Dagelijkse back-up.
  • Web Application Firewall om de meest voorkomende hackaanvallen te blokken.
  • Updates installeren.
  • Bij problemen herstel van de website op basis van de laatste veilige back-up.

Kosten

De kosten van het onderhoudscontract zijn € 150,00 per jaar of € 15,00 per maand per website, exclusief 21% BTW.
Bij maandelijkse betaling gaat dit via automatische incasso.

Afsluiten contract

Heb je al een site, gebouwd met Joomla of Wordpress en wil je dat wij deze voor je onderhouden, dan kan dat ook. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een aanvraag.

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator