Webdesign

Of er een hele nieuwe website moet komen of dat je niet meer helemaal tevreden bent met de website die je op dit moment hebt, het traject is voor een groot deel hetzelfde.

Samen met jou bekijken we je wensen en maken we een plan van aanpak. Jouw kennis van je bedrijf, je doelgroep en je branche, samen met mijn kennis over webdesign, internet en technische mogelijkheden worden hierin gecombineerd.

Sinds 21 april 2015 kijkt Google ook naar hoe mobiel vriendelijk jouw website is. Is deze niet mobiel vriendelijk dan zal hij laag scoren in de mobiele zoekresultaten (als iemand zoekt op zijn mobiel). Voor de normale zoekresultaten heeft een niet mobiel vriendelijke website wel een negatief effect, maar deze is veel kleiner dan bij de mobiele zoekresultaten. Of je gaat zakken in die lijst, hangt dus ook af van hoe optimaal je website op andere punten is en wat de concurrentie doet.

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator