Website op maat

Website laten maken

Of er een hele nieuwe website moet komen of dat je niet meer helemaal tevreden bent met de website die je op dit moment hebt, het traject is voor een groot deel hetzelfde.

Samen met jou bekijken we je wensen en maken we een plan van aanpak. Jouw kennis van je bedrijf, je doelgroep en je branche, samen met mijn kennis over webdesign, internet en technische mogelijkheden worden hierin gecombineerd.

Hoe pakken we dat aan?

Kennismaking

We beginnen eigenlijk altijd met een gesprek. Dat kan bij mij op kantoor, maar ik kom ook graag naar jou toe. In dit gesprek maken we kennis en bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe ik die eventueel in kan vullen. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een opdrachtsoverzicht voor je. Hierin staat onder andere wat we besproken hebben, een planning en de investering.

Project/ Traject

Als je akoord bent met het opdrachtsoverzicht en ik al het benodigde materiaal van je ontvangen heb, ga ik aan de slag. Bij het opzetten van een nieuwe website of het volledig herzien van een bestaande site begin ik met een Internet Project Plan. Hierin worden de volgende zaken opgenomen:

  • Analyse en definitieve planning
  • Doel & doelgroep
  • Inhoud van de website
  • Functioneel ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Onderhoudsaanbevelingen
  • Promotie aanbevelingen

Oplevering & Nazorg

Als de nieuwe of vernieuwde website in de testruimte helemaal naar wens en is, kan de website live geplaatst worden. Hiervoor kan een bepaalde datum en tijd worden gekozen, maar het kan ook gewoon gebeuren zo gauw hij klaar is.

Na de oplevering krijg je een persoonlijke training in het onderhouden van de website en bieden wij nog 3 maanden ondersteuning bij het beheren/onderhouden van de website. 

 

Wil je meer informatie, een offerte of gewoon eens sparren over jouw website en/of nieuwsbrief?

Maak een afspraak!

Over WebWerk

Walraven WebWerk is een webdesignbureau uit Duiven. We gespecialiseerd in Joomla! en richten ons voornamelijk op ZZPers en MKB.
Daarnaast werken we veel met MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Joomla! 3 Certified Administrator